Sologang

Sologang

Na twee jaar hakhoning verkoop vonden we het tijd om onze hakhoning een eigen website te gunnen. Een sologang. Dat ging niet zomaar vanzelf, want we hadden immers al een webshop. En daarop verkochten wij ook onze hakhoning. Maar waarom dan nu toch deze verandering?

Het begon zo

In 2015 begonnen Dick en ik met ons bedrijf Embrace the World. Webshop en ambulante handel van cadeau artikelen van over de hele wereld. Leuke spulletjes voor een eerlijke prijs. Hiermee steunden we ook nog eens een goed doel.

Naast allerlei beelden uit Afrika of Zuid Amerika, tassen en ander textiel uit Nepal, kikkers uit Thailand en allerlei andere voornamelijk Fairtrade artikelen verkochten we ook Fairtrade chocola van Tony’s chocolonely. Want, we kwamen er al snel achter dat mensen op een markt wat te snoepen willen hebben. Ook al hebben ze soms geen geld voor een groter artikel, je moet toch eten en wat te snoepen ging er altijd wel in.

Na verloop van tijd werd de verkoop van de chocola wel een probleem, want de fabrikant leverde ook aan de grote supermarkten. En deze hadden hun verkoopprijzen vaak onder onze inkoopprijs. Daar ging dus iets goed mis. En voor ons werd het tijd om hier mee te stoppen.

Hakhoning

Nu kenden we een paar aardige mensen die op een eerlijke manier en met natuurlijke grondstoffen een heel mooi product maakten. Eric en Hannie heten ze. Het product wat ze maakten, je raad het al, was hakhoning. Dat ging toen nog op een heel kleinschalige manier. In een schuurtje in de achtertuin waar ze zo goed en zo kwaad hakhoning maakten na een recept dat ze overgekocht hadden van een familie die al generaties lang dit product maakte.

Inmiddels is er veel vraag naar het product en hebben onze vrienden een nieuwe woning met een proffecionele productielijn bij hun huis. En hebben ze hulp bij het afzetten, na overleg zijn wij in 2017 ingestapt als groothandel van de door hun geproduceerde producten.

Website

Allereerst waren de afspraken die we maakten met afnemers voornamelijk mondeling en persoonlijk van aard, maar al snel bleek een webshop toch wel nodig. Deze integreerden we in onze besaande webshop Embrace the world. Klanten konden een inlogcode aanvragen en zagen dan de groothandelsprijzen van de hakhoning apart van de gewone producten. Maar helaas gaf dit telkens problemen. Twee functies met verschillende eisen en wensen in één website valt niet mee.

Na veel wikken en wegen hebben we toch maar de stoute schoenen aangetrokken,  het was tijd voor de sologang van de hakhoning, een nieuwe, eigen hakhoning webshop.

Ik hoop dat vele bezoekers de weg naar onze nieuwe website weten te vinden. De site is speciaal bedoeld voor bedrijven, particulieren kunnen gewoon blijven bestellen via Embrace the World. Zo wordt de website voor de ondernemer sneller en makkelijker te gebruiken. En dat wil je als ondernemer nu eenmaal.

Contact

Persoonlijk contact kan natuurlijk altijd nog. Via het contact formulier  KLIK HIER, per mail of telefonisch kunt u ons bereiken. Wij staan u graag te woord.

Ben je particulier, dan kun je nog altijd hakhoning bestellen via onze webshop Embrace the World. Ga voor mooie cadeau artikelen of hakhoning naar www.embracetheworld.nl

 

Contact

We zien uit naar uw opmerking/vraag! Stuur een email en we reageren zo spoedig mogelijk.

0

Start typing and press Enter to search

Twee smaken hakhoning op een bult. Cranberry en Naturel, deze smaakt naar honing. Twee nieuwe smaken in het assortiment van Embrace the World