Dick en Ida Henstra

Wij zijn Dick en Ida Henstra.

Wat wij belangrijk vinden in het leven is een aarde waarin ieder mens en dier een plekje heeft. Waar je in veiligheid kunt wonen, werken, leren, je ontwikkelen. Kortom: waar je het recht hebt je leven te leven en het recht te mogen zijn wie je bent. Ook voor onze kinderen. En ook over honderd jaar.

Foto van Dick en Ida, eigenaren van Embrace the World. Wij worden helemaal blij wanneer we ons steentje bij dragen aan een eerlijke wereld.In 2015 zijn wij begonnen met een markkraam en webshop: Embrace the World genaamd. Wij wilden graag eerlijke producten op de markt brengen voor een eerlijke prijs. Als het even kan duurzaam geproduceerd. Het werd een bedrijf met prachtige cadeau artikelen van over de hele wereld. Een dik jaar later begonnen we hakhoning op onze kraam te verkopen en hier was zoveel vraag naar dat we al snel besloten om hier meer energie in te steken. Onze producent deed tot dan toe de promotie en verkoop zelf, maar kreeg het steeds drukker. Na overleg is er besloten dat wij voor de distributie van de hakhoning zouden zorgen.

Natuurlijke hakhoning.

Na twee jaar de hakhoning via onze webshop www.embracetheworld.nl aangeboden te hebben kwam in april 2019 de wens om beiden uit elkaar te halen, door een eigen groothandel website voor de hakhoning te ontwikkelen. Natuurlijke hakhoning is nog steeds onderdeel van Embrace the World, want hakhoning draagt op een goede manier bij aan een duurzame wereld.

Natuurlijke hakhoning van het merk Hannie’s hakhoning heeft geen kunstmatige ingrediënten en draagt bij aan een positieve impuls aan de bijenstand in Nederland. Zonder de bestuiving van bijen zullen we in een heel andere wereld leven, daarom moeten we zuinig zijn op deze nuttige diertjes. Koop daarom echte honing van een imker. Bent u hier in geïnteresseerd, neem dan contact met ons op.

contactformulier

Dick en Ida Henstra

Dick in het magazijn, bruinpapieren vensterzakjes hakhoning aan het bijvullen. Eén van de beschikbare formaten hakhoning en bevat 200 gram.

Contact

We zien uit naar uw opmerking/vraag! Stuur een email en we reageren zo spoedig mogelijk.

0

Start typing and press Enter to search