Acacia honing – Just be-cause!

3,45

Acacia honing – Just be-cause!

Honing in cadeau knijpfles, met fun etiket.

Inhoud 250 ml.

5 op voorraad

Beschrijving

Acacia honing – Just be-cause!

Fun tekst

Deze honing is verpakt in een leuke cadeauverpakking, een knijpfles met platte dop. Hierdoor kan hij bij het laatste restje eenvoudig op zijn kop staan.

Op de fles zit een etiket met een grappige woordspeling in het Engels. ‘Just because’ betekend in het Nederlands: Gewoon omdat! Een leuke fun tekst waardoor je deze honingfles goed kunt gebruiken wanneer je niet met lege handen aan wilt komen.

Een Acaciaboom tegen een helderblauwe hemel. Waaiers van dunne takken met veren van kleine, fijne bladeren. Ter Illustratie voor Acaciahoning.

Acacia honing 

Acaciahoning is een geurige en zachte honing. Acaciahoning kristalliseert vrijwel niet maar blijft mooi vloeibaar. Ideaal in bijvoorbeeld yoghurt, daarin wil je honing die makkelijk oplost. Of in de thee. Door zijn zachte smaak is de honing eigenlijk overal in te gebruiken, hij zal niet snel overheersen. Door zijn lang vloeibare vorm ook zeer geschikt voor mensen die maar af en toe honing gebruiken.

Acacia boom, ofwel Robinia Pseudoacacia, is een boom niet van nature niet in Nederland voorkomt, al zien we hem tegenwoordig veel in parken en tuinen.

Een tros zacht witte Acaciabloesem, bijen zijn er gek op. Waaiers van kleine, fijne bladeren en bloemen. Ter Illustratie voor Acaciahoning.

Moldavië

De honing die wij verkopen is afkomstig uit Moldavie. Hier zijn uitgestrekte acacia bossen te vinden. Bijen vliegen maximaal 3 kilometer om honing te halen. Daarom staan de bijenkasten staan zo opgesteld dat de bijen niet buiten de bossen vliegen en bijvoorbeeld bloemenstuifmeel onderweg oppikken. Daardoor is de honing heel puur en blijft hij ook lang vloeibaar. Fijn om te weten, want honing mag al acaciahoning genoemd worden wanneer er minimaal 20% acaciahoning in verwerkt zit. Hier dus niet het geval.

Daarnaast is Moldavie is ook nog heel vruchtbaar wat de smaak van de honing ook ten goede komt.

Mikrokrediet

Moldavië is een zeer arm land, het armste van Europa. Voor elke kilo honing die verkocht wordt gaat een bedrag aan een organisatie die mikrokredieten verstrekt. Hiermee kunnen mensen die een eigen bedrijf willen beginnen in Moldavië gebruik van maken.

Naast Acacia honing – Just be-cause! zijn er nog 4 andere etiketten verkrijgbaar. Of wat denk je van Hakhoning? kijk HIER

Disclaimer: Honing is een natuurproduct en kan daardoor van kleur verschillen met de kleur op de foto.

Extra informatie

Gewicht 280 g
Afmetingen 12.5 × 7.5 × 3.7 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Acacia honing – Just be-cause!” te beoordelen
Contact

We zien uit naar uw opmerking/vraag! Stuur een email en we reageren zo spoedig mogelijk.

0

Start typing and press Enter to search

Knijpfles met Acacia honing. Op het etiket staat een bijtje met het woordgrapje: Honey bee mine? Bee met twee ee’s naar het Engelse ‘Bee’.Knijpfles met Acacia honing. Op het etiket staat een bijtje met het woordgrapje: Hapbie New Year. Bie met dubbel ee, naar het Engelse Bee voor bij.